Hit vill jag åka i februari 4 veckor !!! (syster skriver)

Blue Village Exotic Chada Beach Resort & Spa FFFF+

Visa stora bilder

Blue Village Exotic Chada Beach Resort & Spa har ett perfekt läge vid en lugn del av den vackra och barnvänliga Klong Dao-stranden. Semesterbyns hotellbyggnader, restaurang, barer och fina poolområden ligger inbäddade i tropisk grönska. Här kan du koppla av maximalt med faciliteter som spa, gym, bastu och jacuzzi inom området.

Vårt Blue Village-team arrangerar dagsaktiviteter och vissa kvällar är det underhållning med Coco the Clown. Övrig kvällsunderhållning är av lokal prägel i hotellets regi. För barnen finns det en stor barnpool och en lekplats. Som alltid på Blue Village får barnen möjlighet att träffa Bamse eller någon av hans vänner. I våra populära barnklubbar Bamseklubben och Super Kids, som bokas hemifrån, får de snabbt nya kompisar.

Rummen är rymliga och smakfullt inredda i thailändsk stil. För familjer rekommenderas särskilt familjerummen i etage för upp till sex personer! Mer semester för pengarna får den som bokar halvpension med middag.

Till huvudorten Saladan tar du dig enkelt med hotellets busservice eller med tuk-tuk. Om du hellre vill promenera tar det cirka en halvtimme.

Barnklubbar och aktiviteter är igång hela säsongen!

Grundpris: Plats i rum av vald typ. Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag ingår.

Hotellfakta

Bad 25 m–200 m
Shopping 1 km
Reception 24 tim
Hiss Nej
Etage 1–3
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0