GOTT MED MAT =)

 
 
 

28 OKT .

NU när Alrik äntligen har börjat sova bra i sin stora spjälsängen så kan inte jag sova, i två nätter har jag nu legat vaken flera timmar och filosoferat . 
 
Snart kväll och jag har inte alls hunnit göra det jag hade tänkt.. Behöver baka, städa, dammtorka, handla, tvätta m.m. men jag är såå trött idag och lilleman vill bara vara i famnen hela tiden så det får bli en myskväll i soffan istället =)
 
Trevlig kväll på er!

KUSINMYS .

 
 

VINTERTID .

KAN inte sova, känns som jag legat flera timmar och bara väntat på att Alrik eller Peter ska vakna också, men till slut så vaknade Alrik vaknat och gör mig nu sällskap. Vi har ätit frukost och ska snart lägga oss i sängen och mysa lite. Peter verkar helt död, lika bra att låta han sova så han sover bort den värsta bakisheten. 
 
Och idag har vi ställt om klockan till vintertid. Snart är det jul och allt vad det innebär. Självklart så längtar jag till julen (som alltid) men känner lite panik över att allt går så fort. Alrik är ingen bebis längre och snart är det dags att börja jobba igen, mjukstartar med att bara börja jobba mina helgen men det känns nog jävligt =(
 
Ne, nu ska vi gå och mysa lite.
Trevlig söndag på er!

MIRA OCH ALRIK .

 
 
 

BISKVIER, MUMS !!

 
 

BABYMASSAGE .

 
 
 

5 MÅNADER ♥

 
 

SÖNDAG.

DÅ var det söndagkväll och helgen & Peters ledigvecka är redan över =(
I fredags var jag ute och åt god mat med Maria och Anette, igår blev det promenad, loppis och slapp i soffan, idag har vi varit på promenad, haft besök av Emma, Fredrik och Oliver och nu blire tvmys innan sängen.
 
Trevlig söndag på er!

LOTTAS .

 
 

ÅRETS FÖRSTA SNÖ .

JAPP, då var snön här, lite mysigt faktiskt ! Har varit ute på en långpromenad med Carima och Malou, sen for vi förbi Helena och surrade lite. 
Nu sover lilleman och jag borde verkligen städa men jag orkar bara inte just nu =/
 
Imorgon blir det stan och middag ute med Anette och Maria, gud vad jag längtar !!!
 
 
 

ONSDAG.

IMORSE gick jag och Alrik till öre och hälsade på, det var lite halvkallt men ändå väldigt skönt ute !
 
Lilleman har varit grinig ikväll, verkar ha lite ont i magen =/ Men nu sover han och jag ska passa på att prova det jag beställt från ellos och junkyard. 
Önskar er en trevlig kväll !
 
 
 

STORKILLEN .

ALRIK har blivit en storkille som knappt ryms i sin lilla spjälsäng längre, så idag har vi burit in den stora spjälsängen till sovrummet så inatt blir det att premiär sova i den =) 
 
2dagar gammal prins i sin lilla spjälsäng . 
 
 

.

Har rensat bland Alriks kläder idag och hittade denna fina blåbärs-mössa som vi inte hunnit använda =/
 
 

SÖNDAGKVÄLL .

BLEV en lång promenad i morse och sen efter lunch så fick jag och Alrik besök av Annika och Rebecka, super trevligt !!
Nu blir det att se gårdagens avsnitt av "Mord i paradiset" sen blir det sängen!
 

12 OKT .

 
 
 

FREDAG.

IDAG är en sån där dag då allt bara känns jobbigt.. En sån där dag då man bara vill ligga i sängen/soffan och äta chips, godis, choklad och mysa .. Tur jag har världens snällaste och gosigaste kille att mysa med !!
 
 

TORSDAG .

IDAG har vi bara varit på hemmaplan, fick besök av Carima & Malou på förmiddagen, sen har vi varit ute på promenad och bara slappat här hemma.
Imorgon är det äntligen fredag, denna vecka har verkligen gått fort !! 
 
 

8 OKT .

VILKEN vacker morgon det var idag !
Sitter nu och väntar på att Alrik ska vakna sen ska vi iväg på babymassage .
 
 

7 OKT .

IDAG är det ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag, hurra hurra !!
 
 

SÖNDAG I ÖRE .

IDAG har vi varit i Öre och firat pappa som fyller år imorgon, så efter dagens alla goa grejer så känns det som man rullar fram.. 
 
Igår var jag och hälsade på tjejerna på jobbet sen kom Vicky förbi på en promenad och surr, mys !
Nu blire tv-häng resten av kvällen!

TRÖTT !!!

IDAG var det riktigt tungt att kliva upp när Alrik vaknade.. Fy så dåligt jag sovit i natt, det har blåst storm hela natten och jag åt alldeles för mycket gotta igår så jag har haft ont i magen hela natten! Försökte få liv i Peter men märkte efter ett tag att han sover med öronproppar den grisen... 
 
Hade en super trevlig fredag igår, Sophia och Leia kom och hälsade på, blev en promenad, lunch + bulle och massa surr. Lyxade sen med pizza till middag sen blev det massa surr med fina Vicky ! 
 
Nu blir det frukost och mys med lilleman!

4 OKT.

DÅ var det fredag igen! Peter jobbar kväll ikväll så jag tror det blir att beställa pizza till middag, Peter går på diet så bäst att passa på att lyxa med pizza när han inte är hemma =)
 
Var ute på en springtur igår, super härligt, men idag kan jag knappt gå. Stretcha är något jag oftas glömmer bort att göra och det känns ju dagen efter =/
 
Nu blir det frukost i lugn och ro medans grabbarna sover =)

ONSDAG.

 
 

2 OKTOBER.

REDAN oktober månad.. Smäller bara till så är det jul och snart dags att börja jobba igen! 
 
Idag vände sig äntligen Alrik, som jag väntat =) När man lägger honom på magen är det som han försöker krypa iväg också, ser jätte gulligt ut ! 
 
Har bestämt mig för att börja ge ersättning och trappa ned på amningen då Alrik börjat tjafsar igen när jag ska amma. Så förhoppningsvis blir det mindre tjafs!
 
Nu blire ut på en långpromenad i det fina vädret!
Önskar er alla en härlig onsdag!
 
 

RSS 2.0