Det går för fort!

Redan söndag =/, får nästan panik när helgerna går så ruskigt fort. Det smäller bara till så är det måndag igen!

Igår for vi in till stan på Norrlands operan och satt där på uteserveringen, fy så varmt det var, blev god mat och x antal öl där.
Var trevligt! Sen for vi förbi på P-O, Stefan och Jörgens releasefest. Sen gick jag och träffade och snackade med Elin lite utanför Harrys.

Idag har vi varit i öre. Va ute och gick jag, pappa och Peter en sväng, sen gjorde vi tre go-middag till mamma, det blev skagentoast till förrätt och till huvudrätt så grillade vi, det blev väldigt gott! Och nu sitter jag och trycker i mig mängder med marabou schweizer nöt, funderar på trycka lite chips också =) Man lever bara en gång!

I veckan blir det bara jobb måndag och tisdag (och städning på torsdag) och på tordag far vi och hämtar lilltjejen, längtar så!

Ne, är inte på humör för att skriva så jag ska ta och lägga mig och jäsa i soffan istället! cold case har börjat!


............

STRÅLANDE SOL!

RIKTIGT UNDERBART VÄDER UTE IDAG! Så härligt att man är ledig hela helgen, underbart!
Jag och Peter har suttit ute i solen och läst lite, sen kom Tomas & Carima förbi också åt vi jordgubbar och glass, mycket gott! =)

Snart blir det att hoppa in i dushen och göra sig redo för stan, ska ut och äta och dricka nå öl. =) Vet dock inte vad jag ska ha på mig, hmm, vet ju inte hur kallt det blir ikväll. Blir nog byxor för säkerhetsskull.

Igår blev det jobb till kl 13, sen middag hos Peters mamma och pappa, Peters pappa fyllde år. Det blev grillat och sen tårta + kakor, mycket gott =)


I mina ögon är du ingenting!


Längtar som ett tok efter dig sötnos!


.............

Lååång vecka!

DENNA VECKA VERKAR ALDRIG TA SLUT! Är bara onsdag än, känns som det borde vara fredag, MINST!
Denna vecka går säkert sakta bara för att det är min sista "hela" vecka innan semestern.
Nästa vecka jobbar jag bara mån-tis sen hämtar jag lilltjejen. (LÄÄÄNGTAR så) och veckan efter jobbar jag bara onsdag, sen har jag SEMESTER!

På lördag blir det att fara och äta buffén på Norrlands Operan, längtar! Ska bli så gott, hoppas på super väder så man kan sitta ute!

Snart fyller jag år! =)

Ne, nu ska jag leta fram och lägga upp lite bilder =)

...............


SÖNDAG

SÖNDAG idag och jag har bränt mig som en gris! Onödigt! Men men, det är smällar man får ta.

I fredags så jobbade jag hela dagen, enda från öppning till stängning, sen blev det hem och baka, gjorde en choklad fudgetårta =)

I lördags så blev det jobb till kl 15, sen kom Maria, Tobbe, Björn, Sussie + barnen på middag, det blev grillat och några öl, muums =)

Idag har jag solat som sagt (och bränt mig) Sen nu ska vi grilla här hos oss med Tomas, Carima och Gk, ska bli gott. Sen ska grabbarna ut och fiska så då ska jag hänga med Carima.

Tror det finns risk för att man hinner bli less på grillat innan sommaren ens har börjat, haha =) Har blivit mycket grillat nu på slutet =)

Har syndat grymt mycket denna vecka, känns jävligt onödigt. Så nu till veckan ska jag fan vara duktig och äta nyttigt och gå LÅNGA promenader!


Nu är det inte länge kvar tills vi får hämta lilltjejen, bara 1 ½ vecka, jippi =)


.......

ONSDAG!

ONSDAG IDAG OCH JAG HAR SYNDAT MED ATT ÄTA EN SUPER GOD GEISHA GLASS! Har varit en halvdryg dag på jobbet idag, varit grymt mycket folk och man har fått sitta mycket i kassan. Men ledig imorgon, så skönt! Sen blir det jobb fredag och lördag, sen helg=)
Var på bolaget idag och köpte lite öl och vin så man har hemma!

Ikväll ska jag se andra delen av "Mord i blodet", tyckte det var en bra serie, dock bara i två delar, så är slut efter ikväll.

På lördag blir det att grila, MUUMS, Maria, Tobbe, Björn, Sussie och barnen kommer och ska äta hos oss, längtar! =)


Ska göra chokladfudgetårta till efterrätt på lördag, vad tror ni om det? Någon som testat? God/dålig?

På fredag ska jag köpa jordgubbar, är SÅÅÅ sugen!


.....................

FINA SÖNDAG

IDAG ÄR DET UNDERBART VÄDER UTE, OCH DET ÄR SÖNDAG! Helgen har varit underbar, synd bara att den ska gå så himla fort.
I fredags slutade jag kl 13, hälsade på i Öre (Syster och Filip var där=) ) Sen blev det middag + film med Carima, Maria och Elisabet. Vi hade himla tur med filmerna denna gång, 2 av 3 var riktigt bra.
I lördags på dagen så gick vi ut och gick en sväng, for förbi Peters mamma och pappa, sen följde Carima med mig på affären, sen blev det grillning/öl/schlager här hos oss med Emma, Grunka, Tomas, Carima, Gk och Anna (och Alfons)
Idag ska jag försöka mig ut i solen innan jag ska på jobbet. Har inventering kl 16.15 och hela kvällen =( Känns surt! Sen när jag kommer hem hade jag tänkt se Changeling som jag hyrt, den är säkert bra.

Ne, ha mängder tvätt också som jag skulle behöva ta tag i. Också vill jag UT i det fina vädret. Hej så länge!


................

MÅR RÖV!

MÅR RÖV! Inte sovit många minuter i natt, har spytt och magen har varit kass... JIPPI, eller inte!!!

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hungrig, kom med förlag på någon "lätt" mat man kan äta?

Ingen mer thai-mat, någonsin!



......................

SÖNDAG

SÖNDAG IDAG, veckorna går såå fort. Det blev lite jobb denna vecka, jobbade bara mån-tis, sen var jag hemma resten av veckan, känns fortfarande inte 100% bra, så tror nog att jag kommer måsta äta en till penicillin kur.

I fredags på kvällen kom Emma, Grunka och Tomas förbi och såg hockeyn, dock blev det en förlust för Sverige!
Igår var det 30års fest, var nykter och chafför. Det var en trevlig fest, kvällen gick alldeles för fort.

Har sprängande huvudvärk så orkar inte skriva mera!

Jobb imorgon! Längtar till fredag!!!!


.......................





Hemma idag!

HEMMA IDAG! Är fortarande inte bra, men hoppas det kommer bli det snart. Hoppas verkligen det blir bra innan lördag!
Har ju varit med om tidigare att penicilllinet inte hjälpt, men hoppas verkligen detta penicillin ska hjälpa och göra det bra snart.

På menyn i veckan står det Thaimat, känns helt ok, bara Peter inte gör det så jävla starkt. Idag blir det "Kyckling i röd curry med ris" och igår bjöd vi mamma och pappa på "Fläskkött i chilisås med ris"

LÄNGTAR SOM ETT TOK TILL SOMMAREN!

Synd att man måste sitta inne en sån här fin dag!! Hoppas verkligen det kommer kännas bättre snart, hatar verkligen känslan av att vara pinknödig HELA TIDEN och att det ska svida så sjukt mkt!!!

Började se "Danslärarens återkomst" igår, den var riktigt bra (har sett den förr, men minns inget), ska se fortsättningen ikväll.

Ne, nu börjar man bli lite hungrig!


...................

DÅLIG ONSDAG!

EN DÅLIG ONSDAG! Kände av urinvägs infektion igår på jobbet, men igår kväll när jag skulle gå och lägga mig kändes det rätt så bra, men idag, ursch, känns som hela jävla dagen har jag spenderat på toaletten. Var till vårdcentralen och fick pencillin i alla fall, så det borde börja kännas bättre snart. Hoppas Hoppas! HATAR urinvägsinfektion!

Jag som var ledig idag och skulle fara till stan och handla =( Men inte det.
Mamma och pappa for ändå, men köpte inte det jag ville att dom skulle köpa =( Ha framkallat jätte mycket kort, men har inget album att sätta in dom i =( Och mamma och pappa hittade inga album att köpa.

Men mamma hade köpt en del grejer till lilltjejen, åhå, gud vad jag längtar efter henne  Nu är det inte så himla längre kvar tills man är hundägare =)

Är sugen på att bara mysa och se film!
Hoppas det kommer kännas bättre snart, kommer bli tokig snart, fortsätter det såhär så kommer det absolut inte att gå att sova i natt.. =/

......

TISDAG!

TISDAG idag, dagen har rullat på bra faktiskt. Känner att ikväll vill jag vara uppe länge, vill se någon film eller något och bara mysa! Vill inte behöva känna att jag har någon tid att passa imorgon, och det har jag inte heller, för imorgon är jag LEDIG =)
Så skönt! Ska nog till stan med mamma och pappa och handla diverse grejer. (Ska förbi syster och hämta hundgrejer också)

SKULLE JAG PASSA I PERMANENTAT HÅR????? Om jag hinner/finns tid så skulle jag verkligen vilja bli fin i håret innan lördag! VILKEN FRISYR SKULLE JAG PASSA BRA I? Vet inte hur länge jag sett ut som jag nu ser ut i håret, är så less....

Ne, nu har jag inhandlat två tidningar också har jag några papper om Golden som jag måste läsa! På återseende!
Nu blir det en jordgubb och kiwi smoothie! Muuums!!!


.....

En dryg måndag!

VARIT EN LÅNG OCH DRYG MÅNDAG! Var och städade 2,5timmar i morse vid kl 8, for till mor och far och åt lunch, sen började jag jobba igen på ICA kl 13-19.15, sen kl 19.15-20.30 hade vi ergonomi utbildning, så det har varit en riktigt lång och dryg måndag!

Imorgon blire jobb, ledig onsdag, jobb torsdag och fredag och fest på lördag (lääängtar)


HJÄLP MIG, ska välja kennelnamn till lilltjejen, Roselina´s Alida Lovett eller Roselina´s Alba Maxima?



.......

Maj månad!

DET HAR REDAN HUNNIT BLI MAJ MÅNAD! Så härligt, sommaren närmar sig med stora steg, det gillar vi.

Jobbveckan har varit såå dryg så dryg, den segaste veckan någonsin, trodde aldrig det skulle ta och bli helg!

Men till slut så blev det torsdag, slutade kl 13, for hem till mor och far och fick lunch, sen gärnet hem och fixa inför kvällen. Vi blev ett gäng på över 10pers som grillade och drack gott hemma hos oss. Mycket trevligt!

På fredagn var det finfin väder, så vi gick ut och gick en sväng jag och Peter, sen kom pappa och hämtade oss så vi for till Öre och hälsade på, underbara syster och Filip var där =) Det blev en härlig dag, satt ut i solen hela dagen =)

Igår morse så for jag, Maria, Filip och mamma på en roadtrip och hälsade på hos dom söta valparna =) Det tog hela dagen, sen kom vi hem vid 18tiden och då bjöd underbara Nygårds på super god middag och efterrätt!
Sen blev det film med Emma och Grunka, Yes man, det var trevligt.

Igår blev det MÄNGDER med onyttigheter, så nu jävlar, idag ska jag vara hurtig hade jag tänkt. Ska till öre, men har inte bestämt mig ännu om jag ska gå eller om jag ska cykla.

När jag kommer till öre så ska jag ta och lägga upp ett gäng bilder, så jag återkommer!


......


RSS 2.0